Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Drijvend materieel

Miedema Metaal produceert maatwerk drijvend materieel in vrijwel alle soorten en maten. Benamingen voor drijvend materieel zijn werkvlotten, koppelbare werkvlotten, pontons en koppelpontons. Miedema Metaal kan dergelijk drijvend materieel voor u ontwerpen en fabriceren. Bent u op zoek naar maatwerk werkbakken, baggerpontons, kuippontons of kuip-werkbakken? Ook dan kan Miedema Metaal u van dienst zijn.  Drijven materieel laten maken? Neem contact met ons op.

Koppelpontons of werkvlotten huren

Bij Miedema Metaal bieden we flexibele huuropties voor onze werkvlotten en koppelpontons, ideaal voor projecten waarvoor tijdelijk drijvend materieel nodig is. Of u nu een korte-termijn project heeft waarbij u snel en efficiënt een werkplek op het water wilt creëren, of als u de kosten van het aanschaffen van uw eigen werkvlotten of koppelpontons wilt vermijden, onze huuropties bieden u de flexibiliteit die u nodig heeft.

Met onze huuropties kunt u profiteren van hoogwaardig drijvend materieel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud, opslag of de investering van de aankoop. Onze werkvlotten en koppelpontons zijn beschikbaar voor verschillende periodes, variërend van kortetermijnprojecten tot langere termijnhuur, afhankelijk van uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken en om te ontdekken hoe onze huuropties voor werkvlotten en koppelpontons u kunnen helpen.

Contact

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Klik op de onderstaande knop om alle contactgegevens te bekijken, of vul hier rechts het contactformulier in.

Contactformulier

Gebruik dit formulier om uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen.

  Meer weten over drijvend materieel?

  Wilt u meer weten over drijvend materieel kopen, maatwerk drijvend materieel laten maken? Of bent u benieuwd naar de toepassingen van drijvend materieel en de materialen die wij hierbij kunnen gebruiken? Lees onderstaand meer. Neem contact met ons op als wij u als bedrijf kunnen ondersteunen met metaalbewerking ten behoeve van drijvend materieel.

  Drijvend materieel kopen

  Gebruikt u zelf drijvend materieel zoals werkvlotten, koppelpontons of werkbakken? Bijvoorbeeld omdat u beschoeiingen slaat, kademuren herstelt, schilderwerk of schoonmaakwerkzaamheden op het water uitvoert? Dan heeft u de keuze uit huren of kopen. Als u regelmatig op een werkplatform op het water moet werken, kan het voordelig zijn zelf werkvlotten, koppelpontons of een werkbak te kopen. Wilt u drijvend materieel kopen, dan kan Miedema Metaal het materieel zo ontwerpen dat het geheel voldoet aan uw wensen.  Ook als u drijvend materieel zoals koppelpontons verhuurt, kunt u bij ons terecht. Vanuit Friesland, leveren wij koppelpontons in heel Nederland. De koppelpontons kunnen net als het andere drijvende materieel met een vrachtauto met autolaadkraan bezorgd worden.

  Maatwerk drijvend materieel

  Uw bedrijf en activiteiten zijn uniek. Daarom kan het handig zijn om maatwerk drijvend materieel te laten ontwerpen en maken. Miedema Metaal kan koppelpontons, werkvlotten en werkbakken maken van diverse afmetingen, zodat dit geheel aansluit bij uw wensen en activiteiten. Vanuit onze deskundigheid en ervaring denken wij graag met u mee om voor u tot het optimale drijvend materieel te komen. Onze werkvlotten, koppelpontons en werkbakken zijn stabiel, zodat u of uw personeel hier veilig op kan werken. Indien gewenst kunnen de pontons ook uitgevoerd worden met een reling, om zo nog veiliger te kunnen werken.

  Toepassingen drijvend materieel

  Ons maatwerk ontwerpen en gefabriceerde materiaal is te gebruiken voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan het aanbrengen van beschoeiingen vanaf een werkvlot, het plaatsen van damwanden vanaf een werkbak of het opslaan van goederen op koppelbare werkvlotten. Voert u dergelijk werk uit en denkt u erover om drijvend materieel te kopen? Voor al deze toepassingen kunt u drijvend materieel zoals koppelpontons, werkvlotten of kuippontons door ons laten ontwerpen en fabriceren. Ons drijvend materieel is geschikt voor onder andere verhuurders, hoveniers en grond-, weg- en waterbouwbedrijven. Doordat ons drijvende materieel een beperkte diepgang heeft, zijn onze pontons, werkbakken en werkvlotten ook geschikt om onder lage bruggen te werken.

  Materialen drijvend materieel

  Recent door ons ontworpen en gefabriceerde koppelpontons werden uitgevoerd in staal en voorzien van een duurzame 2-componenten coating. Om slipgevaar te voorkomen, kan het dek van ons drijvende materieel voorzien worden van een antislip-laag. Ons drijvende materieel kan in diverse materialen geleverd worden. Wij adviseren u graag.

  Opdrachtgevers leuningen

  Als specialist in leuningen maken wij regelmatig leuningwerk voor gerenommeerde opdrachtgevers (onder andere aannemers en waterschappen) in Nederland. Ook voor gemeenten, bedrijven en particulieren kunnen wij vanzelfsprekend leuningwerk maken. We maakten al leuningen voor onder andere Vegter Waterbouw, Oosterhof Holman, Macadam b.v., aannemersbedrijf Knol Akkrum en Waterschap Noorderzijlvest.

  Onze locatie

  Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

  Chat openen
  💬 In contact komen?
  Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?