Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Leuningwerk

Miedema Metaal ontwerpt en fabriceert als metaalbedrijf veilig maatwerk leuningwerk voor diverse toepassingen. Op onze engineeringsafdeling wordt een 3D-ontwerp gemaakt, waarna het leuningwerk in onze metaalwerkplaats wordt gerealiseerd. Qua materiaal kan er gekozen worden voor staal of RVS, gecombineerd met een thermische verzinking en/of poedercoating, om corrosie te voorkomen. Uiteraard kan de afwerking in de door u gewenste RAL-kleur.

In de meeste gevallen maken wij de leuningen voor bruggen, zoals autobruggen en loopbruggen. Maar ook andere toepassingen zijn mogelijk. Denk daarbij aan complete leuningen voor op maat gemaakte trappen, laadruimtes en balustrades of aan leuningstaanders, maar vanzelfsprekend zijn er nog veel andere toepassingen waarvoor u een leuning nodig kunt hebben.

Neem contact met ons op indien u interesse heeft in ons leuningwerk.

Contact

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Klik op de onderstaande knop om alle contactgegevens te bekijken, of vul hier rechts het contactformulier in.

Contactformulier

Gebruik dit formulier om uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen.

  Meer weten over leuningwerk?

  We helpen je graag met het realiseren van de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van leuningwerk. De meeste klanten, waaronder bedrijven, aannemers, gemeenten, waterschappen en soms particulieren, bevinden zich in Friesland, Groningen en Drenthe, maar we leveren leuningwerk door heel Nederland. Lees onderstaand meer over maatwerk leuningen of een moderne leuning laten maken.

  Maatwerk leuningen staal

  Een leuning is bij uitstek een product dat op maat gemaakt moet worden. Bruggen, trappen en balustrades hebben doorgaans immers unieke maten, waarop de leuning moet aansluiten. Wanneer je maatwerk leuning wilt laten ontwerpen en/of fabriceren, ben je bij Miedema Metaal in aan het juiste adres. Overigens kunnen wij als het gaat om een trapleuning ook de trap zelf voor u ontwerpen, fabriceren en leveren. Of u nu maatwerk leuningen nodig heeft in Friesland of elders in Nederland, Miedema Metaal is u graag van dienst. De mogelijkheden van maatwerk leuningen zijn eindeloos. We helpen u uiteraard graag bij het maken van de juiste keuze.

  Moderne leuning laten maken

  Bij een moderne brug of trap hoort een moderne leuning op maat. Miedema Metaal helpt u hier graag bij. Onze moderne leuningen leveren wij vaak in staal, die thermisch verzinkt en/of gepoedercoat worden. Ook een moderne leuning van RVS behoort tot de mogelijkheden. Onze vakkundige ontwerpers denken graag met u mee en geven u gedegen advies. Zij ontwerpen leuningwerk op maat dat uitstekend past bij de moderne nieuwe of bestaande brug. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Nadat we de moderne leuning voor u hebben ontworpen wordt deze in onze werkplaats gemaakt.

  Je vindt onze hoogwaardige moderne brugleuningen ondertussen op veel plekken in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ook steeds meer in de rest van Nederland. Ook stalen loopbruggen kunnen we volledig ontwerpen en fabriceren. De hulp van Miedema Metaal wordt als specialist maatwerk-leuning steeds vaker in heel Nederland ingeroepen. Recent ontwierpen en fabriceerden wij een moderne voetgangersbrug inclusief leuningwerk in Almere.

  Klassieke leuning laten maken

  Bij een authentieke of klassieke brug of trap hoort vanzelfsprekend een op maat gemaakte klassieke stalen leuning. Miedema Metaal ontwerpt en fabriceert uw klassieke leuning op maat voor bruggen, trappen en andere toepassingen in Nederland. Wilt u een klassieke maatwerk stalen leuning laten maken voor een authentieke of monumentale brug in Friesland, Groningen, Drenthe of elders in Nederland? Of bent u op zoek naar een klassieke trapleuning of balustrade? Samen maken we uw project graag tot een succes met leuningwerk met een authentieke of monumentale uitstraling. Kies voor een duurzaam exemplaar dat bijna niet van het originele exemplaar is te onderscheiden en neem vrijblijvend contact met ons op.

  Leuning van metaal laten maken in Nederland

  Voor ons rvs of stalen leuningwerk leveren we in de meeste gevallen in de noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Maar ook in de rest van Nederland levert Miedema Metaal in opdracht gemaakte leuningen. In Friesland vind je onze leuningen andere bij bruggen in Wirdum, Oosterwijtwerd, Dieftil, Tjuchem, Hallum en Kommerzijl. Een van onze recent uitgevoerde projecten is een voetgangersbrug met leuning in Almere. We leveren in heel Nederland: van Groningen tot Amsterdam en van Leeuwarden tot Maastricht. Ook in het buitenland leveren is geen probleem.

  Opdrachtgevers leuningen

  Als specialist in leuningen maken wij regelmatig leuningwerk voor gerenommeerde opdrachtgevers (onder andere aannemers en waterschappen) in Nederland. Ook voor gemeenten, bedrijven en particulieren kunnen wij vanzelfsprekend leuningwerk maken. We maakten al leuningen voor onder andere Vegter Waterbouw, Oosterhof Holman, Macadam b.v., aannemersbedrijf Knol Akkrum en Waterschap Noorderzijlvest.

  Onze locatie

  Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

  Chat openen
  💬 In contact komen?
  Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?