Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

CNC draaien in Friesland en Groningen - Machine Miedema Metaal

CNC Draaien

CNC Draaien in Friesland en Groningen

Uw partner voor precisiewerk. Miedema Metaal biedt hoogwaardige CNC draaien in Friesland en Groningen.

Bij Miedema Metaal zijn we gespecialiseerd in het CNC draaien van diverse materialen, waaronder metaal en kunststof. CNC draaien houdt in dat het materiaal in een draai-automaat of draaibank op hoge snelheid ronddraait, terwijl scherp afgestelde snij- of beitelgereedschappen materiaal weghalen tot de gewenste vorm ontstaat. Dit proces staat bekend als een verspanende techniek, waarbij het overtollige materiaal in de vorm van spanen wordt verwijderd.

Geavanceerde CNC draai-automaat bij Miedema Metaal

Onze werkplaats is uitgerust met een moderne CNC draai-automaat. CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. Deze technologie zorgt ervoor dat we uiterst precieze en complexe vormen kunnen produceren. Dit alles dankzij geautomatiseerde processen. Wij maken gebruik van een CAD/CAM-systeem, hierdoor kunnen wij ontwerpen snel en nauwkeurig omzetten naar fysieke producten.

Flexibele Draaiopties: CNC en traditioneel draaien

Veelzijdige Productiemogelijkheden
Bij Miedema Metaal gebruiken we zowel CNC draaibanken als traditionele draaibanken voor allerlei opdrachten. Door de combinatie van moderne en klassieke techniek kunnen we altijd voldoen aan de wensen van onze klanten.

Voordelen van Miedema Metaal

  • Precisie en Nauwkeurigheid: Onze CNC draai-automaten garanderen producten van hoge kwaliteit en nauwkeurigheid.
  • Efficiëntie: Door geautomatiseerde productieprocessen kunnen wij snel en efficiënt produceren.
  • Flexibiliteit: Of u nu op zoek bent naar prototypes, kleine oplages of grote series, wij leveren altijd op maat.
  • Regionale Service: Wij zijn trots op onze sterke aanwezigheid in Friesland en Groningen, en bedienen ook klanten daarbuiten.

Bekijk ons CNC draaiwerk in Friesland en Groningen

Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen. Van kleine onderdelen tot grootschalige producties, wij hebben de ervaring en expertise om uw project tot een succes te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over CNC draaien in Friesland en Groningen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag een offerte aan.

Onze locatie

Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?