Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

CNC draaien in Friesland en Groningen - Machine Miedema Metaal

CNC Kanten

CNC Kanten in Friesland en Groningen

Uw partner voor precisiewerk. Miedema Metaal biedt u hoogwaardige CNC kanten in Friesland en Groningen.

Bij Miedema Metaal zijn we gespecialiseerd in CNC kanten, een techniek waarbij we metaalplaten nauwkeurig en efficiënt buigen met behulp van computergestuurde machines. Deze methode zorgt voor hoge precisie en consistentie, essentieel voor zowel kleine als grote productieseries.

Moderne CNC kantbank

Onze moderne CNC kantbank stelt ons in staat om complexe vormen en hoeken te realiseren met consistente kwaliteit. Door CAD/CAM-programmering kunnen we ontwerpen direct omzetten naar het productieproces, wat resulteert in minder fouten en een sneller verloop. We werken met diverse materialen zoals staal, aluminium en RVS.

Op maat gemaakt voor uw project

Of het nu gaat om een klein project of een grote serie productieonderdelen, wij bieden maatwerkoplossingen die precies aan uw specificaties voldoen. Onze CNC kantbanken zijn flexibel en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van constructiedelen tot esthetische afwerkingen.

Efficiënte productie voor de regio Friesland en Groningen

Miedema Metaal levert CNC kantwerk voor klanten in Friesland en Groningen en de omgeving hier omheen. We zijn trots op onze snelle doorlooptijden en betrouwbare service. Dankzij onze expertise en moderne apparatuur kunnen we uw projecten efficiënt en volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitvoeren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze CNC kantdiensten of heeft u een specifiek project in gedachten? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en om u een offerte op maat te bieden.

Wist u dat we naast CNC kanten ook CNC draaien?

Onze locatie

Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?