Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

CNC zagen in Friesland en Groningen - Machine Miedema Metaal 2

CNC Zagen

CNC Zagen in Friesland en Groningen

Uw partner voor precisiewerk. Miedema Metaal kan voor u CNC zagen in Friesland en Groningen.

Bij Miedema Metaal zijn we experts in CNC zagen, een geavanceerde techniek waarmee we materialen zoals staal, aluminium en kunststof met grote precisie kunnen zagen. Onze computergestuurde zaagmachines garanderen nauwkeurige zaagsnedes en efficiënte productie, ideaal voor zowel kleine als grote productieseries.

Geavanceerde CNC zaagmachine

Onze moderne CNC zaagmachine maakt het mogelijk om complexe vormen en sneden te realiseren met een consistente kwaliteit. Met behulp van CAD/CAM-programmering vertalen we uw ontwerpen direct naar het zaagproces. Dit zorgt voor minder verspilling en een snellere doorlooptijd.

Maatwerk in zagen

Of u nu een paar stuks nodig heeft of grote series wilt produceren, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op uw projectbehoeften. Onze CNC zaagmachines zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, van constructiedelen tot precisiecomponenten.

Efficiënte productie in Friesland en Groningen

Miedema Metaal levert CNC zaagwerk voor klanten in Friesland en Groningen en ver daarbuiten. Met onze snelle doorlooptijden en betrouwbare service streven we ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Dankzij onze ervaring en geavanceerde apparatuur kunnen we uw projecten efficiënt en nauwkeurig uitvoeren.

Neem Contact met ons op

Wilt u meer weten over onze CNC zaagdiensten of heeft u een specifiek project in gedachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte offerte. Wist u dat we ook CNC draaien en CNC kanten?

Onze locatie

Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?