Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Zakbakens

Zakbakens op pallet
Zakbakens op pallet
Zakbakens op kar
Zakbaken

Zakbakens

Onze zakbakens zijn belangrijke hulpinstrumenten voor nauwkeurige hoogtemetingen in weg- en waterbouwprojecten. Zakbakens zijn ontworpen om veranderingen in bodemniveaus te meten. Ze helpen bij het bepalen van de zetting van de ondergrond tijdens ophoogprocessen. Elk zakbaken bestaat uit een stevige stalen plaat met een verticale metalen pijp. Het is eenvoudig om de pijp te verlengen terwijl de bodem zich zet.

Met onze zakbakens kunt u betrouwbare hoogtemetingen uitvoeren voordat u begint met bouwwerkzaamheden. Hierdoor kunt u de zetting van de bodem nauwlettend volgen. Dit helpt bij het plannen van verdere bouwactiviteiten en minimaliseert het risico op schade aan het bouwwerk door zettingen in de bodem.

Of u nu bezig bent met het aanleggen van een weg, het bouwen van een dam, of het uitvoeren van waterbouwkundige projecten, onze zakbakens bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het meten van hoogteveranderingen in de ondergrond. Neem voor meer informatie contact met ons op.

In opdracht van:
BAM Infra B.V.
Date:
Category:

Onze locatie

Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?