Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Brugleuning Ezumazijl

Projecten

Projecten

Bekijk hieronder onze gerealiseerde projecten

Welkom op onze projectenpagina, waar we laten zien welke projecten we hebben gerealiseerd. De projecten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  1. Drijvend Materieel: Ontdek onze werkvlotten, koppelpontons en andere drijvende oplossingen die we hebben ontworpen en gefabriceerd voor verschillende maritieme toepassingen.
  2. Leuningwerk: Bekijk ons hoogwaardige en veilige leuningwerk, ontworpen om te voldoen aan verschillende vereisten en visuele voorkeuren.
  3. Waterbouw: Verken onze waterbouwprojecten, variërend van damwanden tot steigers, waarbij we hoogwaardige constructies leveren die bestand zijn tegen de uitdagingen van wateromgevingen.
  4. Stalen Trappen: Bekijk onze stalen trappen die op maat zijn ontworpen en vervaardigd voor zowel functionele als decoratieve doeleinden, met aandacht voor veiligheid en design.
  5. Scheepvaart en Visserij: Ontdek onze oplossingen voor de scheepvaart- en visserijsector, waaronder stuurhutten, garnalenrollen en ander maatwerk, die voldoen aan de specifieke behoeften van deze industrie.

Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor uw volgende project of gewoon nieuwsgierig bent naar ons vakmanschap, wij nodigen u uit om onze projecten te bekijken en te ontdekken hoe Miedema Metaal u van dienst kan zijn.

Projecten

Bekijk alle projecten die wij hebben gerealiseerd

Hieronder vindt u alle projecten die wij hebben gerealiseerd.

Onze locatie

Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

Chat openen
💬 In contact komen?
Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?