Sylsterwei 8, 9132 EK Engwierum

Waterbouw

Als metaalbewerkingsbedrijf heeft Miedema Metaal veel ervaring met projecten en opdrachten in de waterbouw. Miedema Metaal werkt (in)direct voor opdrachtgevers als waterschappen, provincies, gemeenten en bedrijven zoals Schagen Infra b.v. en Bam Infra. Bekijk onze portfolio op het gebied van waterbouw om te zien waarmee wij u zoal van dienst kunnen zijn of neem direct contact met ons op.

Contact

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten?

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Klik op de onderstaande knop om alle contactgegevens te bekijken, of vul hier rechts het contactformulier in.

Contactformulier

Gebruik dit formulier om uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen.

  Meer weten over metaalbewerking voor de waterbouw

  Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met metaalbewerking voor de waterbouw? Met onze eigen engineeringsafdeling en een metaalwerkplaats met uitgebreid machinepark, zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Denk hierbij onder andere aan opdrachten ten behoeve van bruggen zoals het maken van remmingswerk of een brugbalans.

  Ook het tekenen, maken en leveren van stalen thermisch verzinkte onderdelen zoals liggerframes, vingerpieren en bolders voor steigers in bijvoorbeeld (jacht)havens behoort tot de mogelijkheden. We realiseerden dit onder andere in een jachthaven in de stad Groningen.

  Ook kunnen wij een stuw – een vaste of beweegbare afdamming tussen twee wateren om de waterspiegel te beïnvloeden– realiseren. Onlangs maakten wij er één met stalen bordes, aluminium leuning en RVS 316 onderdelen.

  Ook krooshekken voor poldermolens en gemalen kunnen wij met onze metaalbewerkingstechnieken maken. Wilt u een krooshek kopen? Wij kunnen een krooshek op maat maken, waarmee drijvend materiaal zoals planten zoals eendenkroos of hout tegengehouden kan worden.

  Ook zakbakens kunnen wij in standaardmaten of in maatwerk voor u maken en leveren. Een zakbaak is een hulpconstructie om veranderingen in de hoogte van dieperliggende bodemlagen te bepalen. Het wordt onder andere gebruikt bij wegenaanleg. Wilt u snel zakbakens laten maken? Neem contact met ons op.

  Onze locatie

  Miedema Metaal en haar engineeringsafdeling is gevestigd in Dokkumer Nieuwe Zijlen (Engwierum).

  Chat openen
  💬 In contact komen?
  Welkom bij Miedema Metaal 👋, hoe kunnen wij u helpen of waar wenst u meer informatie over te ontvangen?